Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

kastoria600Την Τετάρτη 15 Μαΐου, το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στην Καστοριά, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Α΄Γυμνασίου.
Οι μαθητές αρχικά επισκέφθηκαν το λιμναίο οικισμό στο Δισπηλιό, όπου ενημερώθηκαν από την ξεναγό για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που κατοικούσαν στην περιοχή κατά τη νεολιθική περίοδο, γύρω στο 5500 π.Χ. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το σπήλαιο του Δράκου και την Ιερά Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας. Στο σπήλαιο θαύμασαν τους σταλαγμιτικούς και σταλακτιτικούς σχηματισμούς, τις λιμνούλες που υπάρχουν στο εσωτερικό του και πληροφορήθηκαν από τους υπεύθυνους του σπηλαίου την ιστορία και το μύθο του. Στο μοναστήρι της Παναγίας ενημερώθηκαν για την χιλιόχρονη ιστορία του, καθώς και για την συμβολή του στην πνευματική ζωή του τόπου. Στο τέλος επισκέφθηκαν το ενυδρείο της πόλης που φιλοξενεί ψάρια και οργανισμούς που ζούν σε ποτάμια και λίμνες.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Παρίσης Πέτρος , Κελεμουρίδου Ολυμπία, Μπουνόβα Σαλώμη και ο διευθυντής Βαρθολομαίος Ιωάννης.