Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

herbs creation500It’s tea time! ... αναφώνησαν οι μαθητές-μέλη της ομάδας των βοτάνων της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του γυμνασίου μας. Έτσι, οργανώθηκαν, έφεραν τα μείγματα βοτάνων για να παρασκευασθεί το τσάι της προτίμησής τους, κάποιοι πιο πρακτικοί ήρθαν με τα θερμό τους και προέβλεψαν για τη μεσημεριανή λιγούρα και κατιτί το συνοδευτικό. Στη συνάντησή μας αυτή περάσαμε από τη θεωρία στην πράξη• το προηγούμενο διάστημα πήραμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για ορισμένα βασικά βότανα που χρησιμοποιούνται ως αφεψήματα και τώρα είχε έρθει η ώρα να ... γευτούμε και να μυρίσουμε τα προϊόντα της έρευνάς μας.
Αν κρίνουμε από το ότι δεν έμεινε στάλα από τα αφεψήματα και ψίχουλο από τα συνοδευτικά ... μάλλον καλές εντυπώσεις έμειναν!