Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Ένα ακόμα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης έφτασε στο τέλος του. Η ομάδα μας έχοντας για φέτος ως θέμα «Τα βότανα στη ζωή και στην πόλη μας» ανέπτυξε ποικίλες δράσεις και ασχολήθηκε με αρκετές πτυχές του θέματος. Επίσης, ήρθε σε επαφή με φορείς (ΚΠΕ, σχολεία) και ειδικούς πάνω στο θέμα των βοτάνων προκειμένου να εμπλουτίσει τις εμπειρίες των μελών της.
Θεωρούμε ότι οι περισσότεροι από τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή του προγράμματος επιτεύχθηκαν καθώς τα μέλη της ομάδας απέκτησαν γνώσεις πάνω στις ιδιότητες, την καλλιέργεια και τη χρήση των βοτάνων, ευαισθητοποιήθηκαν οικολογικά και συνειδητοποίησαν την ανάγκη να δείχνουν σεβασμό και να προστατεύουν το περιβάλλον, εξασκήθηκαν στην εκπόνηση εργασιών, έκαναν φίλους και έμαθαν να δουλεύουν ομαδικά και γενικότερα εμπλούτισαν τις εμπειρίες τους.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν εξαιρετική• έδειξαν προθυμία, ενθουσιασμό, ερευνητικό και ομαδικό πνεύμα. Πολλά από αυτά αφιέρωσαν στο πρόγραμμα κομμάτια του προσωπικού τους χρόνου και - παρά τις πιεστικές υποχρεώσεις τους- υπήρξαν συνεπή.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ομάδας που είχαμε μια τόσο δημιουργική και ευχάριστη χρονιά στο πρόγραμμα της περιβαλλοντικής μας εκπαίδευσης.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος

Κώστα-Τούσια Αλεξάνδρα

Κάγκας Δημήτρης